Dit project vertegenwoordigt een investering van 146 miljoen euro (bouwkosten + financiële kosten + bijkomende kosten + BTW) en een jaarlijks onderhoudsbudget van 3 miljoen geïndexeerd.

De financiering met een looptijd van 27 jaar wordt verzekerd door een consortium van banken bestaande uit Fortis Bank, KBC Bank, ING Belgium en Dexia Bank Belgium.

De indiening van alle bouwvergunningdossiers is voorzien voor midden januari 2011. De werken zouden in juli 2011 van start gaan en de oplevering van het laatste gebouw moet plaatsvinden tegen eind 2013.

Tijs Hollestelle (ING): "CFE is zeker niet duur gewaardeerd, terwijl de vooruitzichten er steeds beter gaan uitzien. Ik blijf koper met een koersdoel van 55,50 euro."

Dit project vertegenwoordigt een investering van 146 miljoen euro (bouwkosten + financiële kosten + bijkomende kosten + BTW) en een jaarlijks onderhoudsbudget van 3 miljoen geïndexeerd. De financiering met een looptijd van 27 jaar wordt verzekerd door een consortium van banken bestaande uit Fortis Bank, KBC Bank, ING Belgium en Dexia Bank Belgium. De indiening van alle bouwvergunningdossiers is voorzien voor midden januari 2011. De werken zouden in juli 2011 van start gaan en de oplevering van het laatste gebouw moet plaatsvinden tegen eind 2013.Tijs Hollestelle (ING): "CFE is zeker niet duur gewaardeerd, terwijl de vooruitzichten er steeds beter gaan uitzien. Ik blijf koper met een koersdoel van 55,50 euro."