Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar.

Tijs Hollestelle (ING): "Er is een grote visibiliteit bij DEME in 2011 en dat is uiteraard een positief gegeven voor CFE. Het aandeel heeft zich wat hersteld van de dieptepunten die eerder dit jaar werden opgetekend. De waardering is echter zeker niet te hoog en de vooruitzichten blijven goed."

Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar. Tijs Hollestelle (ING): "Er is een grote visibiliteit bij DEME in 2011 en dat is uiteraard een positief gegeven voor CFE. Het aandeel heeft zich wat hersteld van de dieptepunten die eerder dit jaar werden opgetekend. De waardering is echter zeker niet te hoog en de vooruitzichten blijven goed."