Een deel van de aanwervingen is bedoeld om werknemers met pensioen te vervangen, maar uiteraard speelt ook de groei van de sector een rol.

Tijs Hollestelle (ING): "De nieuwe aanwervingen zijn vanzelfsprekend een positief signaal voor de sector van de baggeraars in zijn geheel. We zagen eerder al dat de betrokken bedrijven in 2010 een grote visibiliteit hebben, hetgeen aangeeft dat er voldoende werk te doen is."

Het zal dan ook niemand verbazen dat Hollestelle een koopadvies heeft voor CFE: "Die visibiliteit is een uitzondering in de huidige economische omgeving. Er zijn geen signalen dat er gekke prijzen worden gevraagd en er komen nog voldoende opdrachten binnen. Ik heb mijn verwachtingen wat betreft de marges voor 2010-2011 wat verlaagd, maar ga er niet vanuit dat de marges als gevolg van de economische crisis gaan instorten."

Een deel van de aanwervingen is bedoeld om werknemers met pensioen te vervangen, maar uiteraard speelt ook de groei van de sector een rol. Tijs Hollestelle (ING): "De nieuwe aanwervingen zijn vanzelfsprekend een positief signaal voor de sector van de baggeraars in zijn geheel. We zagen eerder al dat de betrokken bedrijven in 2010 een grote visibiliteit hebben, hetgeen aangeeft dat er voldoende werk te doen is." Het zal dan ook niemand verbazen dat Hollestelle een koopadvies heeft voor CFE: "Die visibiliteit is een uitzondering in de huidige economische omgeving. Er zijn geen signalen dat er gekke prijzen worden gevraagd en er komen nog voldoende opdrachten binnen. Ik heb mijn verwachtingen wat betreft de marges voor 2010-2011 wat verlaagd, maar ga er niet vanuit dat de marges als gevolg van de economische crisis gaan instorten."