De Groep Terryn, opgericht in 1949, telt meer dan 120 medewerkers en beschikt over een eigen studiebureau met verschillende specialisten in houttoepassingen en -constructies.

Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 30 miljoen euro. De groep die zowel actief is in de Benelux als in Europa, realiseerde een jaarlijkse gemiddelde EBITDA van om en bij de 3 miljoen euro over de voorbije drie boekjaren.

Deze participatie voor een bedrag van 10,9 miljoen euro ondersteunt CFE in haar ambities om een sterk antwoord te geven aan de marktevolutie met betrekking tot duurzame ontwikkeling en stelt haar in staat de competenties van de Belgische marktleider op het vlak van gelamelleerd hout en de hare op het gebied van projectontwikkeling en duurzaam bouwen samen te brengen.

Tijs Hollestelle (ING): "Ik heb nog steeds een koopadvies voor dit aandeel. De baggeractiviteiten van CFE houden beter dan verwacht stand. De bouwpoot gaat weliswaar door een moeilijke periode, maar wordt goed gemanaged. Het koersdoel bedraagt 46,50 euro."

De Groep Terryn, opgericht in 1949, telt meer dan 120 medewerkers en beschikt over een eigen studiebureau met verschillende specialisten in houttoepassingen en -constructies. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 30 miljoen euro. De groep die zowel actief is in de Benelux als in Europa, realiseerde een jaarlijkse gemiddelde EBITDA van om en bij de 3 miljoen euro over de voorbije drie boekjaren. Deze participatie voor een bedrag van 10,9 miljoen euro ondersteunt CFE in haar ambities om een sterk antwoord te geven aan de marktevolutie met betrekking tot duurzame ontwikkeling en stelt haar in staat de competenties van de Belgische marktleider op het vlak van gelamelleerd hout en de hare op het gebied van projectontwikkeling en duurzaam bouwen samen te brengen. Tijs Hollestelle (ING): "Ik heb nog steeds een koopadvies voor dit aandeel. De baggeractiviteiten van CFE houden beter dan verwacht stand. De bouwpoot gaat weliswaar door een moeilijke periode, maar wordt goed gemanaged. Het koersdoel bedraagt 46,50 euro."