Het spreekt voor zichzelf dat dit niet kan blijven duren, vroeg of laat dreigt er volgens Armstrong een periode van grote sociale onrust de Verenigde Staten te overrompelen. Het tijdstip dat Amerikaanse bevolking rebelleert, is volgens hem niet veraf meer in de toekomst.

De toekomst ziet er somber uit, Armstrong durft zelfs de vergelijking te maken met de Franse revolutie. De onrust zal beginnen buiten de VS, maar vervolgens in alle hevigheid op Amerikaans grondgebied toeslaan. Armstrong verwacht dat het spel al dit jaar op de wagen zal zitten, waarbij vooral het derde kwartaal van 2015 bijzonder hevig dreigt te worden.

Het spreekt voor zichzelf dat dit niet kan blijven duren, vroeg of laat dreigt er volgens Armstrong een periode van grote sociale onrust de Verenigde Staten te overrompelen. Het tijdstip dat Amerikaanse bevolking rebelleert, is volgens hem niet veraf meer in de toekomst. De toekomst ziet er somber uit, Armstrong durft zelfs de vergelijking te maken met de Franse revolutie. De onrust zal beginnen buiten de VS, maar vervolgens in alle hevigheid op Amerikaans grondgebied toeslaan. Armstrong verwacht dat het spel al dit jaar op de wagen zal zitten, waarbij vooral het derde kwartaal van 2015 bijzonder hevig dreigt te worden.