Shilling gelooft dat de "Grand Disconnect", nu kan worden gesloten, waardoor de beleggers opnieuw gaan overstappen naar risk-off beleggingen. De tijd lijkt zodoende rijp om de posities in aandelen af te bouwen, want een kloof tussen Wall Street en Main Street is op termijn niet houdbaar.

Shilling vreest dat het sluiten van de "Grand Disconnect" op een wip en een zucht kan gebeuren, hij houdt namelijk rekening met een soort shock-effect dat zou kunnen plaatsvinden. Daarmee kijkt Shilling op de eerste plaats naar China, waar de zaken wel eens minder goed zouden kunnen gaan dan aanvankelijk was verwacht.

Shilling gelooft dat de "Grand Disconnect", nu kan worden gesloten, waardoor de beleggers opnieuw gaan overstappen naar risk-off beleggingen. De tijd lijkt zodoende rijp om de posities in aandelen af te bouwen, want een kloof tussen Wall Street en Main Street is op termijn niet houdbaar. Shilling vreest dat het sluiten van de "Grand Disconnect" op een wip en een zucht kan gebeuren, hij houdt namelijk rekening met een soort shock-effect dat zou kunnen plaatsvinden. Daarmee kijkt Shilling op de eerste plaats naar China, waar de zaken wel eens minder goed zouden kunnen gaan dan aanvankelijk was verwacht.