Josh Brown van Fusion Analytics kwam gisteren op CNBC vertellen dat februari historisch gezien de op één na slechtste beursmaand van het jaar is. Dit jaar zijn er de onderhandelingen in Washington die een correctie op Wall Street kan veroorzaken.

De tijd is bovendien rijp voor een correctie op de beurzen, waarna de stijgingsfase kan worden hervat. Daarom biedt een correctie volgens Brown een geschikte koopgelegenheid. Ook het opnieuw oplaaien van de Europese schuldencrisis kan de beurzen nog een tijdje in het defensief duwen.

Josh Brown van Fusion Analytics kwam gisteren op CNBC vertellen dat februari historisch gezien de op één na slechtste beursmaand van het jaar is. Dit jaar zijn er de onderhandelingen in Washington die een correctie op Wall Street kan veroorzaken. De tijd is bovendien rijp voor een correctie op de beurzen, waarna de stijgingsfase kan worden hervat. Daarom biedt een correctie volgens Brown een geschikte koopgelegenheid. Ook het opnieuw oplaaien van de Europese schuldencrisis kan de beurzen nog een tijdje in het defensief duwen.