Het uitstel zou nodig zijn om de heropening van de banken op een zo vlot mogelijke manier te laten verlopen.

De tijd dringt voor Cyprus, want de euro's in de geldautomaten dreigen op te drogen. Aan sommige bankautomaten kan er nog maar een beperkt bedrag (100 euro) afgehaald worden. Het schenken van klare wijn is absoluut noodzakelijk, want ook andere landen beginnen zich zorgen te maken.

Uit een zondag gehouden rondvraag blijkt dat nu ook in Spanje de bevolking niet meer zeker is van de bankdeposito's. 60% van de ondervraagde Spanjaarden sluiten een heruitgave van het Cypriotisch scenario in eigen land niet uit. 90% van de Spanjaarden wantrouwt nu de banken.

Het uitstel zou nodig zijn om de heropening van de banken op een zo vlot mogelijke manier te laten verlopen. De tijd dringt voor Cyprus, want de euro's in de geldautomaten dreigen op te drogen. Aan sommige bankautomaten kan er nog maar een beperkt bedrag (100 euro) afgehaald worden. Het schenken van klare wijn is absoluut noodzakelijk, want ook andere landen beginnen zich zorgen te maken. Uit een zondag gehouden rondvraag blijkt dat nu ook in Spanje de bevolking niet meer zeker is van de bankdeposito's. 60% van de ondervraagde Spanjaarden sluiten een heruitgave van het Cypriotisch scenario in eigen land niet uit. 90% van de Spanjaarden wantrouwt nu de banken.