De opbrengsten zullen gebruikt worden voor de lancering van ChondroCelect en Chondromemetic en om de ontwikkeling van de klinische pijplijn te versnellen.

TiGenix heeft de intentie om een indicatief bedrag van 7,5 miljoen EUR op te halen. De nieuwe aandelen zullen aangeboden worden via een 'accelerated bookbuild procedure' aan institutionele en andere gekwalificeerde investeerders in België en elders in Europa (zoals de Europese Economische Zone en Zwitserland), en zullen na uitgifte toegelaten worden tot notering op NYSE Euronext.

Het aanbod zal vandaag starten op donderdag 10 december om 8:30u CET.

TiGenix zal de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen vragen om de aandelen van TiGenix op NYSE Brussels te schorsen.

De handel in aandelen van TiGenix zal hervat worden na de publicatie van de resultaten van de plaatsing. Het bedrijf zal de resultaten van de plaatsing zo snel mogelijk na afsluiting van de bookbuilding bekend maken.

Voor het aanbod hebben Petercam en ING opgetreden als lead managers en joint bookrunners. KBC zal optreden als co-lead manager.

De opbrengsten zullen gebruikt worden voor de lancering van ChondroCelect en Chondromemetic en om de ontwikkeling van de klinische pijplijn te versnellen. TiGenix heeft de intentie om een indicatief bedrag van 7,5 miljoen EUR op te halen. De nieuwe aandelen zullen aangeboden worden via een 'accelerated bookbuild procedure' aan institutionele en andere gekwalificeerde investeerders in België en elders in Europa (zoals de Europese Economische Zone en Zwitserland), en zullen na uitgifte toegelaten worden tot notering op NYSE Euronext. Het aanbod zal vandaag starten op donderdag 10 december om 8:30u CET. TiGenix zal de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen vragen om de aandelen van TiGenix op NYSE Brussels te schorsen. De handel in aandelen van TiGenix zal hervat worden na de publicatie van de resultaten van de plaatsing. Het bedrijf zal de resultaten van de plaatsing zo snel mogelijk na afsluiting van de bookbuilding bekend maken. Voor het aanbod hebben Petercam en ING opgetreden als lead managers en joint bookrunners. KBC zal optreden als co-lead manager.