De kapitaalverhoging werd uitgevoerd na het ondertekenen van een huurovereenkomst op lange termijn voor een productiefaciliteit gelegen op de Chemelot Campus in Sittard-Geleen, Nederland. De kapitaalverhoging werd onderschreven door NV Industriebank LIOF, Particon BV, Limburg Ventures BV en LRM NV.

TiGenix heeft 1.080.00 nieuwe aandelen uitgegeven aan EUR 5 per aandeel. De nieuwe aandelen zullen verhandelbaar worden op de NYSE Euronext Brussel. Het totaal aantal uitstaande aandelen bedraagt nu 25.651.279.

De kapitaalverhoging werd uitgevoerd na het ondertekenen van een huurovereenkomst op lange termijn voor een productiefaciliteit gelegen op de Chemelot Campus in Sittard-Geleen, Nederland. De kapitaalverhoging werd onderschreven door NV Industriebank LIOF, Particon BV, Limburg Ventures BV en LRM NV. TiGenix heeft 1.080.00 nieuwe aandelen uitgegeven aan EUR 5 per aandeel. De nieuwe aandelen zullen verhandelbaar worden op de NYSE Euronext Brussel. Het totaal aantal uitstaande aandelen bedraagt nu 25.651.279.