De "American Orthopaedic Society for Sports Medicine" (AOSSM) bekroont ieder jaar een aantal personen die een wezenlijke bijdrage hebben geleverd tot de orthopedische sportgeneeskunde.

De Hughston prijs wordt uitgereikt aan het meest uitmuntende manuscript dat in het jaar voor de uitreiking was verschenen in "The American Journal of Sports Medicine" (AJSM).

Deze prijs werd in het leven geroepen ter nagedachtenis van
Jack C. Hughston, de oprichter van het AJSM. Dr. Daniël Saris, orthopedisch chirurg aan het UMC Utrecht en één van de eerste auteurs van de publicatie ontving de prijs afgelopen zaterdag op de jaarlijkse meeting van de AOSSM in Keystone, Colorado, VS.

De "American Orthopaedic Society for Sports Medicine" (AOSSM) bekroont ieder jaar een aantal personen die een wezenlijke bijdrage hebben geleverd tot de orthopedische sportgeneeskunde. De Hughston prijs wordt uitgereikt aan het meest uitmuntende manuscript dat in het jaar voor de uitreiking was verschenen in "The American Journal of Sports Medicine" (AJSM). Deze prijs werd in het leven geroepen ter nagedachtenis van Jack C. Hughston, de oprichter van het AJSM. Dr. Daniël Saris, orthopedisch chirurg aan het UMC Utrecht en één van de eerste auteurs van de publicatie ontving de prijs afgelopen zaterdag op de jaarlijkse meeting van de AOSSM in Keystone, Colorado, VS.