De OPEC heeft vandaag haar prognoses wat betreft de consumptie van de olieprijs naar boven aangepast. Het verbruik zou dit jaar ten opzichte van vorig jaar met 900.000 vaten toenemen. Het kartel van olie-exporterende landen ziet echter geen redenen om het productieplafond te verhogen.

In Brussel is het sentiment enigszins meer dan behoorlijk, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. Binnen de BEL 20 doen vooral Fortis en Dexia het goed. Op de brede markt maakt TiGenix een goede beurt.

De OPEC heeft vandaag haar prognoses wat betreft de consumptie van de olieprijs naar boven aangepast. Het verbruik zou dit jaar ten opzichte van vorig jaar met 900.000 vaten toenemen. Het kartel van olie-exporterende landen ziet echter geen redenen om het productieplafond te verhogen. In Brussel is het sentiment enigszins meer dan behoorlijk, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. Binnen de BEL 20 doen vooral Fortis en Dexia het goed. Op de brede markt maakt TiGenix een goede beurt.