Bitcoin is opnieuw in opspraak gebracht door een website waarop drugs worden verhandeld en waar een grote diefstal van Bitcoins zou zijn gebeurd. Maar daarom niet getreurd: de klonen van Bitcoin schieten als ballonen de lucht in, aan keuzemogelijkheden is dus geen gebrek.

In de afgelopen zijn minstens 54 Bitcoin-klonen op het toneel verschenen. Wie alles op de voet wil volgen, kan daarvoor terecht op de site CoinWik.org. De meest recente kloon is Asicoin, een munt die alleen in het leven werd geroepen om ASIC-mining hardware te betalen. ASIC chips zijn de meest efficiënte halfgeleiders om Bitcoin te 'mijnen'.

Bitcoin is opnieuw in opspraak gebracht door een website waarop drugs worden verhandeld en waar een grote diefstal van Bitcoins zou zijn gebeurd. Maar daarom niet getreurd: de klonen van Bitcoin schieten als ballonen de lucht in, aan keuzemogelijkheden is dus geen gebrek. In de afgelopen zijn minstens 54 Bitcoin-klonen op het toneel verschenen. Wie alles op de voet wil volgen, kan daarvoor terecht op de site CoinWik.org. De meest recente kloon is Asicoin, een munt die alleen in het leven werd geroepen om ASIC-mining hardware te betalen. ASIC chips zijn de meest efficiënte halfgeleiders om Bitcoin te 'mijnen'.