Op basis van een pessimistisch scenario zouden de verliezen voor de banken in 2009 en 2010 600 miljard dollar kunnen bedragen. Volgens minister van Financiën Geithner hebben de banken een stevige kapitaalbasis nodig om eventuele nieuwe verliezen op te vangen.

Wells Fargo wil 6 miljard dollar aan vers kapitaal ophalen om de behoeften aan de kapitaalvereisten van de Amerikaanse overheid. In het geval van Morgan Stanley gaat het om een bedrag van 5 miljard dollar dat moet opgehaald worden.

De resultaten wezen uit dat Wells Fargo behoefte heeft aan in totaal 13,70 miljard dollar aan kapitaal, Morgan Stanley heeft 2 miljard dollar extra nodig.

Op basis van een pessimistisch scenario zouden de verliezen voor de banken in 2009 en 2010 600 miljard dollar kunnen bedragen. Volgens minister van Financiën Geithner hebben de banken een stevige kapitaalbasis nodig om eventuele nieuwe verliezen op te vangen.Wells Fargo wil 6 miljard dollar aan vers kapitaal ophalen om de behoeften aan de kapitaalvereisten van de Amerikaanse overheid. In het geval van Morgan Stanley gaat het om een bedrag van 5 miljard dollar dat moet opgehaald worden. De resultaten wezen uit dat Wells Fargo behoefte heeft aan in totaal 13,70 miljard dollar aan kapitaal, Morgan Stanley heeft 2 miljard dollar extra nodig.