Merkwaardig genoeg draait de hele discussie niet zozeer rond de bedragen die de Amerikaanse staat ontvangt en uitgeeft. Op het vlak van de begroting heeft het land dit jaar trouwens een opmerkelijke vooruitgang geboekt. Wellicht is het deficit gedaald tot 3.8%.

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, met verliezen die ten opzichte van de opening zijn teruggelopen. De goudprijs flirt opnieuw met de kaap van 1300 dollar, maar dé uitblinker bij uitstek is op de Brusselse beurs nog steeds ThromboGenics.

Merkwaardig genoeg draait de hele discussie niet zozeer rond de bedragen die de Amerikaanse staat ontvangt en uitgeeft. Op het vlak van de begroting heeft het land dit jaar trouwens een opmerkelijke vooruitgang geboekt. Wellicht is het deficit gedaald tot 3.8%. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, met verliezen die ten opzichte van de opening zijn teruggelopen. De goudprijs flirt opnieuw met de kaap van 1300 dollar, maar dé uitblinker bij uitstek is op de Brusselse beurs nog steeds ThromboGenics.