Volgens Jan De Kerpel van KBC Securities was 2013 een studiejaar voor ThromboGenics waarbij de eigen verwachtingen wat betreft de verkochte volumes niet werden ingevuld. Die verkochte volumes bleven bovendien ook nog eens onder de marktverwachtingen.

In de Verenigde Staten werden vorig jaar bijna 7000 patiënten met Jetrea behandeld en dat is natuurlijk niet heel veel in een land met een dergelijke omvang. Tegen die achtergrond is het niet meer dan logisch dat het bedrijf andere opties overweegt, met Morgan Stanley als adviseur.

Volgens Jan De Kerpel van KBC Securities was 2013 een studiejaar voor ThromboGenics waarbij de eigen verwachtingen wat betreft de verkochte volumes niet werden ingevuld. Die verkochte volumes bleven bovendien ook nog eens onder de marktverwachtingen. In de Verenigde Staten werden vorig jaar bijna 7000 patiënten met Jetrea behandeld en dat is natuurlijk niet heel veel in een land met een dergelijke omvang. Tegen die achtergrond is het niet meer dan logisch dat het bedrijf andere opties overweegt, met Morgan Stanley als adviseur.