Agfa-Gevaert sloot op de vanmorgen gepubliceerde cijfers ruim 5% lager. Volgens ING was die koersdaling geen verrassing, want het bedrijf kon de verwachtingen niet inlossen. Het advies houden blijft gehandhaafd, onder andere omdat de waardering niet aantrekkelijk is.

KBC Ancora kreeg anderzijds een downgrading van Bank Degroof. Het houden-advies werd ingewisseld voor een advies afbouwen. Op basis van een koersdoel van 34 euro voor KBC blijft het koersdoel voor de holding ongewijzigd op 20 euro. De discount ten opzichte van de NAV bedraagt zodoende 31%.

Agfa-Gevaert sloot op de vanmorgen gepubliceerde cijfers ruim 5% lager. Volgens ING was die koersdaling geen verrassing, want het bedrijf kon de verwachtingen niet inlossen. Het advies houden blijft gehandhaafd, onder andere omdat de waardering niet aantrekkelijk is. KBC Ancora kreeg anderzijds een downgrading van Bank Degroof. Het houden-advies werd ingewisseld voor een advies afbouwen. Op basis van een koersdoel van 34 euro voor KBC blijft het koersdoel voor de holding ongewijzigd op 20 euro. De discount ten opzichte van de NAV bedraagt zodoende 31%.