Van grote bewegingen is niettemin geen sprake. Op de Brusselse beurs doet ThromboGenics, dat verschillende koopadviezen kreeg, het nog steeds goed.

China dreigt op basis van de handelscijfers over de maand mei een zwak tweede kwartaal te beleven. De export steeg vorige maand op jaarbasis met 1%, waar de analisten hadden gerekend op een groei met ongeveer 7,30%. De import daalde met 0,30%, tegenover een verwachte stijging met 6%.

Shen Lan, economist bij Standard Charted in Shanghai, is van mening dat de Chinese economie minder snel herstelt in het tweede kwartaal. In het eerste kwartaal groeide de economie met 7,70%, tegenover een groei met 7,90% in het vierde kwartaal van vorig jaar.

Van grote bewegingen is niettemin geen sprake. Op de Brusselse beurs doet ThromboGenics, dat verschillende koopadviezen kreeg, het nog steeds goed. China dreigt op basis van de handelscijfers over de maand mei een zwak tweede kwartaal te beleven. De export steeg vorige maand op jaarbasis met 1%, waar de analisten hadden gerekend op een groei met ongeveer 7,30%. De import daalde met 0,30%, tegenover een verwachte stijging met 6%. Shen Lan, economist bij Standard Charted in Shanghai, is van mening dat de Chinese economie minder snel herstelt in het tweede kwartaal. In het eerste kwartaal groeide de economie met 7,70%, tegenover een groei met 7,90% in het vierde kwartaal van vorig jaar.