Wanneer er nog geen overeenkomst is gevonden op de genoemde datum, dan kan de schatkist nog enkele dagen verder maar begin november zal alleszins alle reserve opgebruikt zijn. Wat er daarna gebeurt, kunnen we ons volgens Duchateau momenteel moeilijk voorstellen.

Het sentiment op de Europese beurzen blijft voorzichtig positief, hoewel de meeste beleggers het poeder voorlopig droog houden. De BEL 20 houdt nipt stand in de plus, hoewel ThromboGenics moet inbinden. Ook de euro ligt zwak op koers, de kaap van 1,35 euro is bereikt.

Wanneer er nog geen overeenkomst is gevonden op de genoemde datum, dan kan de schatkist nog enkele dagen verder maar begin november zal alleszins alle reserve opgebruikt zijn. Wat er daarna gebeurt, kunnen we ons volgens Duchateau momenteel moeilijk voorstellen. Het sentiment op de Europese beurzen blijft voorzichtig positief, hoewel de meeste beleggers het poeder voorlopig droog houden. De BEL 20 houdt nipt stand in de plus, hoewel ThromboGenics moet inbinden. Ook de euro ligt zwak op koers, de kaap van 1,35 euro is bereikt.