Op de financiële markten ontstaat na het uitstellen van de aanval op Syrië volgens professor Stefan Duchateau terug een "normale" werksituatie waarbij vooral de ontwikkeling van financieel-economische indicatoren het investeringsklimaat beïnvloeden.

Op dat vlak blijkt er de laatste dagen opvallend veel goed nieuws te rapen. De Europese industriële indicatoren wijzen alleszins op een herstel, zelfs in Italië en Spanje, dat verder ondersteund wordt door een redelijk stevig conjunctuurrapport uit Duitsland. Het geheel van de Europese indicatoren blijkt ook een meerderheid van positieve verrassingen te bevatten.

Op de financiële markten ontstaat na het uitstellen van de aanval op Syrië volgens professor Stefan Duchateau terug een "normale" werksituatie waarbij vooral de ontwikkeling van financieel-economische indicatoren het investeringsklimaat beïnvloeden. Op dat vlak blijkt er de laatste dagen opvallend veel goed nieuws te rapen. De Europese industriële indicatoren wijzen alleszins op een herstel, zelfs in Italië en Spanje, dat verder ondersteund wordt door een redelijk stevig conjunctuurrapport uit Duitsland. Het geheel van de Europese indicatoren blijkt ook een meerderheid van positieve verrassingen te bevatten.