Jean-Marie Caucheteux van Bank Degroof blikte even vooruit op de resultaten die de vastgoedbevak Befimmo donderdag 20 februari zal bekendmaken. Met de cijfers op komst handhaaft hij ongewijzigd het neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 54 euro.

De cijfers worden na beurs bekendgemaakt, waarna er nog dezelfde dag een analistenmeeting volgt. Caucheteux zal speciale aandacht besteden aan de evolutie van de NAV en aan de outlook voor 2014. Ondanks een iets hoger schuldenniveau moet Befimmo hebben kunnen profiteren van de lage rente.

Jean-Marie Caucheteux van Bank Degroof blikte even vooruit op de resultaten die de vastgoedbevak Befimmo donderdag 20 februari zal bekendmaken. Met de cijfers op komst handhaaft hij ongewijzigd het neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 54 euro. De cijfers worden na beurs bekendgemaakt, waarna er nog dezelfde dag een analistenmeeting volgt. Caucheteux zal speciale aandacht besteden aan de evolutie van de NAV en aan de outlook voor 2014. Ondanks een iets hoger schuldenniveau moet Befimmo hebben kunnen profiteren van de lage rente.