Transics loopt vandaag in de kijker op de Brusselse beurs. Tavares had AL eerder op 24 april 2012 een openbaar bod gelanceerd aan een prijs van EUR 7,50 per aandeel, dat werd afgesloten door de bekendmaking van de resultaten van het bod op 2 november 2012.

Na afsluiting van dat bod bezat Tavares 5.948.921 aandelen (hetzij 73,6 %) in Transics International. Vervolgens werden via de beurs aandelen verworven aan een prijs die niet hoger lag dan de prijs van het bod.

Nu Tavares ingevolge deze transacties 96,93% van de aandelen van Transics International bezit, zal zij zich beraden over de opportuniteit van een openbaar uitkoopbod met betrekking tot de resterende aandelen Transics International aan de prijs geboden aan ING AM en Generali.

Transics loopt vandaag in de kijker op de Brusselse beurs. Tavares had AL eerder op 24 april 2012 een openbaar bod gelanceerd aan een prijs van EUR 7,50 per aandeel, dat werd afgesloten door de bekendmaking van de resultaten van het bod op 2 november 2012. Na afsluiting van dat bod bezat Tavares 5.948.921 aandelen (hetzij 73,6 %) in Transics International. Vervolgens werden via de beurs aandelen verworven aan een prijs die niet hoger lag dan de prijs van het bod. Nu Tavares ingevolge deze transacties 96,93% van de aandelen van Transics International bezit, zal zij zich beraden over de opportuniteit van een openbaar uitkoopbod met betrekking tot de resterende aandelen Transics International aan de prijs geboden aan ING AM en Generali.