Binnen de BEL 20 was ThromboGenics de sterkste daler, met een verlies van ruim 3%. Ook Umicore, Belgacom en Colruyt moesten wat terrein prijsgeven. Op Europees vlak was ThyssenKrupp een sterke daler, dit in reactie op het bericht over een op til zijnde kapitaalverhoging.

L'Oréal profiteerde anderzijds van de aankondiging van de terugkoop van eigen aandelen. Deutsche Bank publiceerde een negatief rapport over Enel, wat lichte druk op de koers tot gevolg had. Randgold volgde het voorbeeld van de goudprijs en gaf ruim 4% prijs.

Binnen de BEL 20 was ThromboGenics de sterkste daler, met een verlies van ruim 3%. Ook Umicore, Belgacom en Colruyt moesten wat terrein prijsgeven. Op Europees vlak was ThyssenKrupp een sterke daler, dit in reactie op het bericht over een op til zijnde kapitaalverhoging. L'Oréal profiteerde anderzijds van de aankondiging van de terugkoop van eigen aandelen. Deutsche Bank publiceerde een negatief rapport over Enel, wat lichte druk op de koers tot gevolg had. Randgold volgde het voorbeeld van de goudprijs en gaf ruim 4% prijs.