Het MIVI-TRUST programma is het grootste interventionele klinische programma dat ooit werd uitgevoerd om specifiek de vitreoretinale interface te evalueren bij patiënten met netvliesaandoeningen. In totaal werden 652 patiënten gerekruteerd in 90 centra in Europa en de V.S.

De gecombineerde analyse van de Fase III studies, TG-MV-006 en TG-MV-007, werden gepresenteerd door Prof. Peter Stalmans (Universitaire Ziekenhuizen Leuven, België).

De resultaten tonen aan dat microplasmine het potentieel heeft om de behandeling van een aantal retinale aandoeningen aanzienlijk te veranderen.

Het Fase III programma toonde aan dat microplasmine:

*opheffing van vitreomaculaire adhesie (VMA) bewerkstelligt

*een maculair gaatje kon genezen zonder dat een chirurgische ingreep nodig was

*het gezichtsvermogen van patiënten verbeterde zonder dat een chirurgische ingreep nodig was

*over het algemeen veilig was en goed werd verdragen

Het MIVI-TRUST programma is het grootste interventionele klinische programma dat ooit werd uitgevoerd om specifiek de vitreoretinale interface te evalueren bij patiënten met netvliesaandoeningen. In totaal werden 652 patiënten gerekruteerd in 90 centra in Europa en de V.S. De gecombineerde analyse van de Fase III studies, TG-MV-006 en TG-MV-007, werden gepresenteerd door Prof. Peter Stalmans (Universitaire Ziekenhuizen Leuven, België). De resultaten tonen aan dat microplasmine het potentieel heeft om de behandeling van een aantal retinale aandoeningen aanzienlijk te veranderen. Het Fase III programma toonde aan dat microplasmine: *opheffing van vitreomaculaire adhesie (VMA) bewerkstelligt *een maculair gaatje kon genezen zonder dat een chirurgische ingreep nodig was *het gezichtsvermogen van patiënten verbeterde zonder dat een chirurgische ingreep nodig was *over het algemeen veilig was en goed werd verdragen