Dit waren de omzetcijfers die Delhaize over het vierde kwartaal bekendmaakte:

Opbrengstengroei voor de groep van 3,0% aan ongewijzigde wisselkoersen; organische opbrengstengroei van 3,2%

" Sterke vergelijkbare omzetgroei van 2,8% bij Delhaize America, ondersteund door een aanhoudende sterke prestatie bij Food Lion ondanks de handelsdeflatie

" Vergelijkbare omzetgroei van 2,4% bij Delhaize België en -0,6% in Zuidoost-Europa

Marco Gulpers sprak van een oplichting voor de aandeelhouders van Delhaize, vooral na de tegenvallende omzetcijfers die eerder Ahold had bekendgemaakt. Het advies houden voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel dat ongewijzigd wordt gehouden op 50,50 euro.

Dit waren de omzetcijfers die Delhaize over het vierde kwartaal bekendmaakte: Opbrengstengroei voor de groep van 3,0% aan ongewijzigde wisselkoersen; organische opbrengstengroei van 3,2% " Sterke vergelijkbare omzetgroei van 2,8% bij Delhaize America, ondersteund door een aanhoudende sterke prestatie bij Food Lion ondanks de handelsdeflatie " Vergelijkbare omzetgroei van 2,4% bij Delhaize België en -0,6% in Zuidoost-Europa Marco Gulpers sprak van een oplichting voor de aandeelhouders van Delhaize, vooral na de tegenvallende omzetcijfers die eerder Ahold had bekendgemaakt. Het advies houden voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel dat ongewijzigd wordt gehouden op 50,50 euro.