Dit programma omvat twee klinische studies en wordt uitgevoerd in de Verenigde Staten (TG-MV-006) en Europa en Noord-Amerika (TG-MV-007).

De start van deze cruciale klinische studies betekent een belangrijke stap voorwaarts in een potentiële verbetering van de behandeling van ziekten aan de achterkant van het oog en is tevens een belangrijke mijlpaal voor ThromboGenics als onderneming.

De Fase III studies met microplasmine zullen worden uitgevoerd onder de naam MIVI-TRUST (Microplasmin for IntraVitreous Injection-Traction Release without Surgical Treatment).

Dit programma omvat twee klinische studies en wordt uitgevoerd in de Verenigde Staten (TG-MV-006) en Europa en Noord-Amerika (TG-MV-007). De start van deze cruciale klinische studies betekent een belangrijke stap voorwaarts in een potentiële verbetering van de behandeling van ziekten aan de achterkant van het oog en is tevens een belangrijke mijlpaal voor ThromboGenics als onderneming.De Fase III studies met microplasmine zullen worden uitgevoerd onder de naam MIVI-TRUST (Microplasmin for IntraVitreous Injection-Traction Release without Surgical Treatment).