Gisterenavond na het slot van de beurs op Wall Street maakte Intel de resultaten over het vierde kwartaal en het boekjaar 2014 bekend. Daarmee heeft een eerste groot technologiebedrijf de cijfers bekendgemaakt, in de komende dagen zullen er nog heel wat volgen.

De cijfers van Intel lokten zeker geen applaus uit. De winst per aandeel kwam uit op 0,51 dollar, terwijl de markt op een dollarcent meer had gerekend. De omzet kwam anderzijds iets hoger dan verwacht uit. In de nabeurshandel noteert de koers van Intel bijna 5% lager.

Gisterenavond na het slot van de beurs op Wall Street maakte Intel de resultaten over het vierde kwartaal en het boekjaar 2014 bekend. Daarmee heeft een eerste groot technologiebedrijf de cijfers bekendgemaakt, in de komende dagen zullen er nog heel wat volgen. De cijfers van Intel lokten zeker geen applaus uit. De winst per aandeel kwam uit op 0,51 dollar, terwijl de markt op een dollarcent meer had gerekend. De omzet kwam anderzijds iets hoger dan verwacht uit. In de nabeurshandel noteert de koers van Intel bijna 5% lager.