Dat bleek best doenbaar, vooral omdat de kansen op een inmiddellijke militaire interventie in Syrië steeds kleiner werden. Daarnaast was de kwaliteit van de vandaag bekendgemaakte macro-economische cijfers van de opperbeste kwaliteit, zowel in China als in Europa van goede kwaliteit.

Zelfs in Spanje en Italië lijkt het economisch iets beter te gaan, hoewel het nog te vroeg is om victorie te kraaien. De winsten voor de belangrijkste situaties situeerden zich in de buurt van anderhalf procent. ThromboGenics probeert vaste voet onder de grond te krijgen, maar erg goed lijkt dat niet te vlotten. Vandaag verloor het aandeel weer meer dan 7%.

Dat bleek best doenbaar, vooral omdat de kansen op een inmiddellijke militaire interventie in Syrië steeds kleiner werden. Daarnaast was de kwaliteit van de vandaag bekendgemaakte macro-economische cijfers van de opperbeste kwaliteit, zowel in China als in Europa van goede kwaliteit. Zelfs in Spanje en Italië lijkt het economisch iets beter te gaan, hoewel het nog te vroeg is om victorie te kraaien. De winsten voor de belangrijkste situaties situeerden zich in de buurt van anderhalf procent. ThromboGenics probeert vaste voet onder de grond te krijgen, maar erg goed lijkt dat niet te vlotten. Vandaag verloor het aandeel weer meer dan 7%.