In reactie op de cijfers verlaagt De Kerpel had advies van kopen naar bijkopen ('accumulate'). Het nieuw koersdoel op basis van de som van de delen bedraagt nu 33 euro. De omzet van Jetrea in de Verenigde Staten bedroeg 12,50 miljoen euro, waar De Kerpel op 13,50 miljoen euro had gerekend.

De kosten voor S&M kwamen hoger uit (er was gerekend op 20 miljoen euro). Tijdens de eerste helft van 2013 bedroeg de cash burn 44 miljoen euro, terwijl het bedrijf nog 194 miljoen euro aan cash bezit. Inmiddels is het verlies voor de koers teruggevallen tot minder dan 20% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

In reactie op de cijfers verlaagt De Kerpel had advies van kopen naar bijkopen ('accumulate'). Het nieuw koersdoel op basis van de som van de delen bedraagt nu 33 euro. De omzet van Jetrea in de Verenigde Staten bedroeg 12,50 miljoen euro, waar De Kerpel op 13,50 miljoen euro had gerekend. De kosten voor S&M kwamen hoger uit (er was gerekend op 20 miljoen euro). Tijdens de eerste helft van 2013 bedroeg de cash burn 44 miljoen euro, terwijl het bedrijf nog 194 miljoen euro aan cash bezit. Inmiddels is het verlies voor de koers teruggevallen tot minder dan 20% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.