Deze week is een vrij drukke week wat Belgsische bedrijfsresultaten betreft, met donderdag onder andere de jaarcijfers van EVS. Bart Jooris van Bank Degroof blikte even vooruit op de cijfers van dit bedrijf, hij heeft nog steeds een advies accumulate met daaraan gekoppeld een koersdoel van 52,40 euro.

Jooris kijkt vooral uit naar de guidance die EVS naar aanleiding van de publicatie van de cijfers zal geven. Zo'n guidance werd al gegeven naar aanleiding van de publicatie van de cijfers over het derde kwartaal. Toen werd geen grote verbetering van de marktomstandigheden verwacht. Jooris rekent op een omzet van 140 miljoen euro en een EBIT van 54 miljoen euro.

Deze week is een vrij drukke week wat Belgsische bedrijfsresultaten betreft, met donderdag onder andere de jaarcijfers van EVS. Bart Jooris van Bank Degroof blikte even vooruit op de cijfers van dit bedrijf, hij heeft nog steeds een advies accumulate met daaraan gekoppeld een koersdoel van 52,40 euro. Jooris kijkt vooral uit naar de guidance die EVS naar aanleiding van de publicatie van de cijfers zal geven. Zo'n guidance werd al gegeven naar aanleiding van de publicatie van de cijfers over het derde kwartaal. Toen werd geen grote verbetering van de marktomstandigheden verwacht. Jooris rekent op een omzet van 140 miljoen euro en een EBIT van 54 miljoen euro.