Overigens viel op de groeimarkten vanmorgen ook weinig te beleven, dit wegens een gebrek aan impulsen. Zelfs de gecombineerde "groeilanden" hebben volgens professor Stefan Duchateau het nakijken op de ontwikkeling van de Duitse bedrijfsresultaten.

Dit laatste is niet enkel van belang voor de aandeelhouders maar in eerste plaats voor de lokale werknemers die in hun banen verankerd weten in de productiviteit van hun bedrijven en kwaliteit van hun producten. Deze evolutie creëert ook voldoende ruimte om in de onmiddellijke toekomst de sociale minpunten van dit groeimodel weg te werken.

Overigens viel op de groeimarkten vanmorgen ook weinig te beleven, dit wegens een gebrek aan impulsen. Zelfs de gecombineerde "groeilanden" hebben volgens professor Stefan Duchateau het nakijken op de ontwikkeling van de Duitse bedrijfsresultaten. Dit laatste is niet enkel van belang voor de aandeelhouders maar in eerste plaats voor de lokale werknemers die in hun banen verankerd weten in de productiviteit van hun bedrijven en kwaliteit van hun producten. Deze evolutie creëert ook voldoende ruimte om in de onmiddellijke toekomst de sociale minpunten van dit groeimodel weg te werken.