Ondertussen loopt de rente fors op. Wanneer de FED minder papier in de markt zal kopen zal dit Philippe Gijsels van BNP Paribas ongetwijfeld een impact hebben op de rente. En ook als de zaak wat normaliseert is het goed mogelijk dat we aan de vooravond van een verdere stijging staan vanop historisch bijzonder lage niveaus.

We moeten dit volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas niet zien als een bedreiging, maar als een indicatie dat de zaak normaliseert. En als je het zo bekijkt hoeft een stijgende rente daarom ook niet meteen een drama te zijn voor de aandelenmarkten.

Ondertussen loopt de rente fors op. Wanneer de FED minder papier in de markt zal kopen zal dit Philippe Gijsels van BNP Paribas ongetwijfeld een impact hebben op de rente. En ook als de zaak wat normaliseert is het goed mogelijk dat we aan de vooravond van een verdere stijging staan vanop historisch bijzonder lage niveaus. We moeten dit volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas niet zien als een bedreiging, maar als een indicatie dat de zaak normaliseert. En als je het zo bekijkt hoeft een stijgende rente daarom ook niet meteen een drama te zijn voor de aandelenmarkten.