Wanneer natuurlijk iedereen begint te anticiperen dat er toch wel een oplossing komt voor de Amerikaanse shutdown, betekent het Philippe Gijsels van BNP Paribas ook dat de terugval en de daaropvolgende rebound minder uitgesproken zal zijn. Dat is net wat we zo een beetje zien in de markten.

Dit gezegd zijnde is het duidelijk dat als deze situatie verder aansleept, de markten voor risico hun geduld kunnen verliezen en dat de correctie/consolidatie meer uitgesproken kan worden.

Op langere termijn blijven de fundamentals zeker aanwezig voor hogere aandelenkoersen. De wereldeconomie trekt verder aan en er staat nog heel wat geld langs de zijlijn om naar de markt te komen. De lage rentes zullen mogelijk veel geld richting aandelen blijven stuwen.

Wanneer natuurlijk iedereen begint te anticiperen dat er toch wel een oplossing komt voor de Amerikaanse shutdown, betekent het Philippe Gijsels van BNP Paribas ook dat de terugval en de daaropvolgende rebound minder uitgesproken zal zijn. Dat is net wat we zo een beetje zien in de markten. Dit gezegd zijnde is het duidelijk dat als deze situatie verder aansleept, de markten voor risico hun geduld kunnen verliezen en dat de correctie/consolidatie meer uitgesproken kan worden. Op langere termijn blijven de fundamentals zeker aanwezig voor hogere aandelenkoersen. De wereldeconomie trekt verder aan en er staat nog heel wat geld langs de zijlijn om naar de markt te komen. De lage rentes zullen mogelijk veel geld richting aandelen blijven stuwen.