ThromboGenics' opname in de NEXT 150 index weerspiegelt de sterke prestatie van het aandeel ThromboGenics op de financiële markten, alsook de voortdurende vooruitgang die de groep maakt.

Eerder dit jaar werd ThromboGenics ook al opgenomen in de VLAM 21 index, een index die de 21 meest representatieve Vlaamse bedrijven groepeert die op de beurs worden verhandeld.

De Next 150 index vertegenwoordigt het segment van bedrijven met grote en middelgrote kapitalisatie genoteerd op Euronext. De index bevat de 150 belangrijkste aandelen die volgen op de Euronext 100 index en telt aandelen die verhandeld worden op Euronext zowel in Amsterdam, Brussel, Lissabon als Parijs.

ThromboGenics wordt opgenomen in de NEXT 150 index vanaf 1 juli 2009.

Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verklaart hierover, "Wij verheugen ons in de opname in de NEXT 150 index daar het de vooruitgang weerspiegelt die ThromboGenics heeft gemaakt sinds zijn oprichting. Door deze opname in de index zal ThromboGenics ongetwijfeld nog gemakkelijker de weg vinden naar mogelijke investeerders en daarmee zijn profiel van toonaangevend biotechbedrijf in Europa verder kunnen versterken".

ThromboGenics' opname in de NEXT 150 index weerspiegelt de sterke prestatie van het aandeel ThromboGenics op de financiële markten, alsook de voortdurende vooruitgang die de groep maakt. Eerder dit jaar werd ThromboGenics ook al opgenomen in de VLAM 21 index, een index die de 21 meest representatieve Vlaamse bedrijven groepeert die op de beurs worden verhandeld. De Next 150 index vertegenwoordigt het segment van bedrijven met grote en middelgrote kapitalisatie genoteerd op Euronext. De index bevat de 150 belangrijkste aandelen die volgen op de Euronext 100 index en telt aandelen die verhandeld worden op Euronext zowel in Amsterdam, Brussel, Lissabon als Parijs. ThromboGenics wordt opgenomen in de NEXT 150 index vanaf 1 juli 2009.Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verklaart hierover, "Wij verheugen ons in de opname in de NEXT 150 index daar het de vooruitgang weerspiegelt die ThromboGenics heeft gemaakt sinds zijn oprichting. Door deze opname in de index zal ThromboGenics ongetwijfeld nog gemakkelijker de weg vinden naar mogelijke investeerders en daarmee zijn profiel van toonaangevend biotechbedrijf in Europa verder kunnen versterken".