De subsidie vertegenwoordigt een aanzienlijke bron van inkomsten voor de ontwikkeling van dit innovatieve product, waarvan men verwacht de klinische studies in 2011 te kunnen starten.

De subsidie wordt toegekend door het Instituut voor de aanmoediging van Innovatie door Wetenschap en Technologie in Vlaanderen (IWT) en is gebaseerd op de succesvolle beëindiging van een reeks van mijlpalen in de ontwikkeling van dit product de komende drie jaar.

IWT is een publieke instelling die door de Vlaamse overheid werd opgericht voor de ondersteuning van O&O en innovatief onderzoek in Vlaanderen.

De subsidie vertegenwoordigt een aanzienlijke bron van inkomsten voor de ontwikkeling van dit innovatieve product, waarvan men verwacht de klinische studies in 2011 te kunnen starten.De subsidie wordt toegekend door het Instituut voor de aanmoediging van Innovatie door Wetenschap en Technologie in Vlaanderen (IWT) en is gebaseerd op de succesvolle beëindiging van een reeks van mijlpalen in de ontwikkeling van dit product de komende drie jaar. IWT is een publieke instelling die door de Vlaamse overheid werd opgericht voor de ondersteuning van O&O en innovatief onderzoek in Vlaanderen.