Sommige beleggers menen dat Alcon van de huidige lage koersen gebruik zal maken om een overnamebod uit te brengen, maar dat lijkt volgens Jan De Kerpel van KBC Securities enigszins voorbarig te zijn. Andere katalysatoren om de koers van het aandeel in beweging te brengen lijken voorlopig te ontbreken.

De Kerpel verlaagt de guidance voor het bedrijf zoals ook andere analisten dat deden. De koers van ThromboGenics doet vandaag op de beurs van Brussel een bungeejump, hoewel het aandeel in het laatste uur van de handel vastere voet onder de grond leek te vinden.

Sommige beleggers menen dat Alcon van de huidige lage koersen gebruik zal maken om een overnamebod uit te brengen, maar dat lijkt volgens Jan De Kerpel van KBC Securities enigszins voorbarig te zijn. Andere katalysatoren om de koers van het aandeel in beweging te brengen lijken voorlopig te ontbreken. De Kerpel verlaagt de guidance voor het bedrijf zoals ook andere analisten dat deden. De koers van ThromboGenics doet vandaag op de beurs van Brussel een bungeejump, hoewel het aandeel in het laatste uur van de handel vastere voet onder de grond leek te vinden.