Qua bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een drukke week. In de Verenigde Staten raakt de cijferstroom stilaan over het hoogtepunt heen, hoewel er deze week toch nog een aantal belangrijke bedrijven komen rapporteren. In Europa stonden voor vandaag de cijfers van TNT Express op de agenda, dit bedrijf meldde vanmorgen een winstdaling met 25%.

Morgen wordt een rustpauze ingelast, woensdag is het vervolgens de beurt aan AB-InBev, Macintosh en TomTom, donderdag volgen onder andere ASMI, BESI, Randstad, Recticel en Royal Dutch Shell. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Brunel en Beter Bed.

Qua bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een drukke week. In de Verenigde Staten raakt de cijferstroom stilaan over het hoogtepunt heen, hoewel er deze week toch nog een aantal belangrijke bedrijven komen rapporteren. In Europa stonden voor vandaag de cijfers van TNT Express op de agenda, dit bedrijf meldde vanmorgen een winstdaling met 25%. Morgen wordt een rustpauze ingelast, woensdag is het vervolgens de beurt aan AB-InBev, Macintosh en TomTom, donderdag volgen onder andere ASMI, BESI, Randstad, Recticel en Royal Dutch Shell. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Brunel en Beter Bed.