ThromboGenics nam opnieuw het voortouw op de Brusselse beurs, met een winst van meer dan 4%. Morgen is het uitkijken naar cijfers van KPN, overmorgen is het de beurt aan Arcadis, Barco, Corbion en Heineken. De topdag van de week wordt echter donderdag.

Dan rapporteren onder andere Deceuninck, Exmar, Nyrstar, Quest for Growth, Royal Ten Cate, Sipef NV, Solvay, Telenet Group, Umicore en Unilever NV. Vrijdag wordt de week afgesloten met nog een paar grote namen, het betreft meer bepaald Belgacom, USG People en Wessanen.

ThromboGenics nam opnieuw het voortouw op de Brusselse beurs, met een winst van meer dan 4%. Morgen is het uitkijken naar cijfers van KPN, overmorgen is het de beurt aan Arcadis, Barco, Corbion en Heineken. De topdag van de week wordt echter donderdag. Dan rapporteren onder andere Deceuninck, Exmar, Nyrstar, Quest for Growth, Royal Ten Cate, Sipef NV, Solvay, Telenet Group, Umicore en Unilever NV. Vrijdag wordt de week afgesloten met nog een paar grote namen, het betreft meer bepaald Belgacom, USG People en Wessanen.