TB-402 is een innovatief, langdurig werkend anti-stollingsmiddel dat wordt ontwikkeld voor de preventie van diepe veneuze trombose (DVT) na orthopedische chirurgie. De resultaten van deze studie, waarin 315 patiënten werden gerekruteerd, worden verwacht in het tweede kwartaal van 2010.

Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verklaarde hierover het volgende: "Wij zijn verheugd de afronding van de rekrutering eerder dan gepland te kunnen aankondigen. Door zijn innovatieve profiel zou TB-402 een belangrijke nieuwkomer kunnen vormen op de markt van de anti-stollingsmiddelen. Gezien de grootte van het marktpotentieel voor TB-402 en het uitgebreide verkoopsnetwerk nodig om alle potentiële voorschrijvers van TB-402 te bereiken, gaan wij op zoek naar een partner om samen de ontwikkeling van de laatste fase en de commercialisering van dit veelbelovend nieuw geneesmiddel aan te vatten. Wij kijken ernaar uit om de resultaten van deze studie aan te kondigen in het tweede kwartaal van volgend jaar."

TB-402 is een innovatief, langdurig werkend anti-stollingsmiddel dat wordt ontwikkeld voor de preventie van diepe veneuze trombose (DVT) na orthopedische chirurgie. De resultaten van deze studie, waarin 315 patiënten werden gerekruteerd, worden verwacht in het tweede kwartaal van 2010. Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verklaarde hierover het volgende: "Wij zijn verheugd de afronding van de rekrutering eerder dan gepland te kunnen aankondigen. Door zijn innovatieve profiel zou TB-402 een belangrijke nieuwkomer kunnen vormen op de markt van de anti-stollingsmiddelen. Gezien de grootte van het marktpotentieel voor TB-402 en het uitgebreide verkoopsnetwerk nodig om alle potentiële voorschrijvers van TB-402 te bereiken, gaan wij op zoek naar een partner om samen de ontwikkeling van de laatste fase en de commercialisering van dit veelbelovend nieuw geneesmiddel aan te vatten. Wij kijken ernaar uit om de resultaten van deze studie aan te kondigen in het tweede kwartaal van volgend jaar."