De beurs is Volgens Christophe Van Canneyt van Bank Puilaetco Dewaay nog steeds niet duur, maar de koersen zijn wel al opgelopen van de bodemniveau's. De winstperspectieven zijn onzeker,en hangen sterk af van de afzetmarkten van het bedrijf (Europa vs Internationaal).

Ook de balanstoestand (lagere finaciële kost vs terugdringen schuld) is belangrijk voor de aandeelhouder. De case voor aandelen berust in het algemeen meer op een expansie van de waarderingen (P/E) dan op winstgroei. Sectoren die de moeite waard blijven zijn technologie, verzekeringen, cyclische industriële waardes, energie (olie ondersteunende diensten), consumer discretionary.

De beurs is Volgens Christophe Van Canneyt van Bank Puilaetco Dewaay nog steeds niet duur, maar de koersen zijn wel al opgelopen van de bodemniveau's. De winstperspectieven zijn onzeker,en hangen sterk af van de afzetmarkten van het bedrijf (Europa vs Internationaal). Ook de balanstoestand (lagere finaciële kost vs terugdringen schuld) is belangrijk voor de aandeelhouder. De case voor aandelen berust in het algemeen meer op een expansie van de waarderingen (P/E) dan op winstgroei. Sectoren die de moeite waard blijven zijn technologie, verzekeringen, cyclische industriële waardes, energie (olie ondersteunende diensten), consumer discretionary.