Dit aandeel blijft zich erg volatiel gedragen. De Aziatische beurzen duwen ook Europa in het rood, want in China en Japan ging het er vanmorgen eerder woelig aan toe. De Nikkei dook in Tokio weer stevig in het rood, maar kon het grootste gedeelte van de eerder geleden verliezen toch weer ophalen.

In Hong Kong moest de Hang Seng index echter opnieuw meer dan 1% prijsgeven. Overigens maakte ook Wall Street gisteren een niet zo goede beurt, waarbij de koersen in de loop van de sessie verder afbrokkelden. De evolutie van de rente wordt in de VS nauwlettend in de gaten gehouden.

Dit aandeel blijft zich erg volatiel gedragen. De Aziatische beurzen duwen ook Europa in het rood, want in China en Japan ging het er vanmorgen eerder woelig aan toe. De Nikkei dook in Tokio weer stevig in het rood, maar kon het grootste gedeelte van de eerder geleden verliezen toch weer ophalen. In Hong Kong moest de Hang Seng index echter opnieuw meer dan 1% prijsgeven. Overigens maakte ook Wall Street gisteren een niet zo goede beurt, waarbij de koersen in de loop van de sessie verder afbrokkelden. De evolutie van de rente wordt in de VS nauwlettend in de gaten gehouden.