Ideaal zou een partner zijn die al een redelijke omvang heeft in gesofisticeerde producten voor injectie in het oog. De Kerpel denkt daarbij aan bedrijven die VEGF-therapieën in de Verenigde Staen verkopen, zoals bijvoorbeeld Roche (Lucentis) en Regeneron (Eylea),...).

De tweede optie is volgens De Kerpel om opnieuw met Alcon in zee te gaan, dat al de rechten voor Jetrea buiten het grondgebied van de Verenigde Staten bezit. ThromboGenics heeft dus twee opties en beiden zijn gunstig voor de stakeholders van het bedrijf. Vandaar het koopadvies voor het aandeel.

Ideaal zou een partner zijn die al een redelijke omvang heeft in gesofisticeerde producten voor injectie in het oog. De Kerpel denkt daarbij aan bedrijven die VEGF-therapieën in de Verenigde Staen verkopen, zoals bijvoorbeeld Roche (Lucentis) en Regeneron (Eylea),...). De tweede optie is volgens De Kerpel om opnieuw met Alcon in zee te gaan, dat al de rechten voor Jetrea buiten het grondgebied van de Verenigde Staten bezit. ThromboGenics heeft dus twee opties en beiden zijn gunstig voor de stakeholders van het bedrijf. Vandaar het koopadvies voor het aandeel.