Het was eens te meer het bijzonder volatiele Thrombogenics dat het voortouw nam met een winst van ruim 6%. Er waren echter nog enkele andere uitschieters, waarbij we meer bepaald denken aan Delta Lloyd, KBC en GdF Suez. Opvallende dalers waren er eigenlijk niet.

Het sentiment op de Europese beurzen werd positief beïnvloed door de publicatie van meevallende macro-economische indicatoren in Duitsland. Daarnaast is het uiteraard uitkijken naar wat de Europese Centrale Bank bij monde van voorzitter Mario Draghi morgen te vertellen zal hebben.

Het was eens te meer het bijzonder volatiele Thrombogenics dat het voortouw nam met een winst van ruim 6%. Er waren echter nog enkele andere uitschieters, waarbij we meer bepaald denken aan Delta Lloyd, KBC en GdF Suez. Opvallende dalers waren er eigenlijk niet. Het sentiment op de Europese beurzen werd positief beïnvloed door de publicatie van meevallende macro-economische indicatoren in Duitsland. Daarnaast is het uiteraard uitkijken naar wat de Europese Centrale Bank bij monde van voorzitter Mario Draghi morgen te vertellen zal hebben.