De beurskoersen hebben weinig plezier gehad van het akkoord over het schuldenplafond dat in de Verenigde Staten door democraten en republikeinen werd bereikt. Volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas is dat niet meer dan logisch ook, want van een verrassing was geen sprake.

De deal was algemeen verwacht en daarom conform de verwachtingen. Bovendien zal het duidelijk zijn dat de problemen allesbehalve opgelost zijn, eigenlijk hebben de Amerikanen niets anders gedaan dan de problemen nog maar eens voor zich uitgeschoven.

De beurskoersen hebben weinig plezier gehad van het akkoord over het schuldenplafond dat in de Verenigde Staten door democraten en republikeinen werd bereikt. Volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas is dat niet meer dan logisch ook, want van een verrassing was geen sprake. De deal was algemeen verwacht en daarom conform de verwachtingen. Bovendien zal het duidelijk zijn dat de problemen allesbehalve opgelost zijn, eigenlijk hebben de Amerikanen niets anders gedaan dan de problemen nog maar eens voor zich uitgeschoven.