Dat laatste, de aandacht voor de arbeidsmarkt, wordt volgens Van Craeynest, de cruciale factor in het herstel. Yellen zal allicht eerder voorzichtig zijn met de exit, wat volgens hem de correcte aanpak is in de huidige situatie (inflatie en nieuwe zeepbellen zijn voorlopig niet aan de orde).

Het sentiment op de Europese beurzen blijft vandaag uitstekend, waarbij de koersen in de loop van de voormiddag verder zijn opgelopen. ThromboGenics en KBC nemen de Brusselse beurs op sleeptouw, beide aandelen noteren flink in de plus. De goudprijs poogt nog steeds aan te klampen boven het niveau van 1300 dollar.

Dat laatste, de aandacht voor de arbeidsmarkt, wordt volgens Van Craeynest, de cruciale factor in het herstel. Yellen zal allicht eerder voorzichtig zijn met de exit, wat volgens hem de correcte aanpak is in de huidige situatie (inflatie en nieuwe zeepbellen zijn voorlopig niet aan de orde). Het sentiment op de Europese beurzen blijft vandaag uitstekend, waarbij de koersen in de loop van de voormiddag verder zijn opgelopen. ThromboGenics en KBC nemen de Brusselse beurs op sleeptouw, beide aandelen noteren flink in de plus. De goudprijs poogt nog steeds aan te klampen boven het niveau van 1300 dollar.