ThromboGenics en D'Ieteren trekken de kar op de Brusselse beurs, maar echte uitschieters zijn er in feite niet. Er zijn verschillende factoren die momenteel spelen, op de eerste plaats de macro-economische indicatoren die geleidelijk aan verbeteren.

Anderzijds is er de euro, die ten opzichte van de dollar inmiddels relatief duur is geworden. Een te sterke euro hindert de exportpositie van de Europese beurzen. Op de achtergrond duikt langzamerhand de schim van de Duitse verkiezingen van 22 september op.

ThromboGenics en D'Ieteren trekken de kar op de Brusselse beurs, maar echte uitschieters zijn er in feite niet. Er zijn verschillende factoren die momenteel spelen, op de eerste plaats de macro-economische indicatoren die geleidelijk aan verbeteren. Anderzijds is er de euro, die ten opzichte van de dollar inmiddels relatief duur is geworden. Een te sterke euro hindert de exportpositie van de Europese beurzen. Op de achtergrond duikt langzamerhand de schim van de Duitse verkiezingen van 22 september op.