Binnen de sector van de biotechnologie zijn er wel meer deals hangende, het gonst er bovendien van de overnamegeruchten. In die zin is het interessant om te weten dat de Wall Street Journal (Europe) vanmorgen in een artikel suggereerde dat ThromboGenics een interessante overnamekandidaat zou kunnen zijn.

Deals voor een bedrag van 68 miljard dollar

Jan De Kerpel van KBC Securities merkt op dat tijdens de eerste zes maanden van dit jaar al voor een bedrag van 68 miljard dollar aan deals in de farma- en de biotechnologiesector werden getekend. Volgens De Kerpel worden daarbij aantrekkelijke prijzen betaald.

Gemiddeld werd bij overnames in de biotechnologiesector sinds 2005 een premie van 34% betaald. De Kerpel denkt dat het artikel in de WSJ ThromboGenics meer visibiliteit kan geven bij de beleggers wereldwijd. Hij heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel.

Binnen de sector van de biotechnologie zijn er wel meer deals hangende, het gonst er bovendien van de overnamegeruchten. In die zin is het interessant om te weten dat de Wall Street Journal (Europe) vanmorgen in een artikel suggereerde dat ThromboGenics een interessante overnamekandidaat zou kunnen zijn.Deals voor een bedrag van 68 miljard dollar Jan De Kerpel van KBC Securities merkt op dat tijdens de eerste zes maanden van dit jaar al voor een bedrag van 68 miljard dollar aan deals in de farma- en de biotechnologiesector werden getekend. Volgens De Kerpel worden daarbij aantrekkelijke prijzen betaald. Gemiddeld werd bij overnames in de biotechnologiesector sinds 2005 een premie van 34% betaald. De Kerpel denkt dat het artikel in de WSJ ThromboGenics meer visibiliteit kan geven bij de beleggers wereldwijd. Hij heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel.