Het is volgens SG Private Banking een uitzonderlijke prestatie dat een klein biotechbedrijf zo ver geraakt zonder beroep te moeten doen op een partner.

De slaagkansen van het product lijken bovendien hoger dan gemiddeld gezien de duidelijke positieve studieresultaten die tot heden gepresenteerd werden.

Het onderstreept het potentieel van Thrombogenics. De ontwikkeling van geneesmiddelen vergt echter een lange tijdshorizon.

Deze studies zullen dan ook pas eind 2010 afgerond zijn. SG Private Banking heeft op dit ogenblik geen rating op het aandeel.

Het is volgens SG Private Banking een uitzonderlijke prestatie dat een klein biotechbedrijf zo ver geraakt zonder beroep te moeten doen op een partner. De slaagkansen van het product lijken bovendien hoger dan gemiddeld gezien de duidelijke positieve studieresultaten die tot heden gepresenteerd werden. Het onderstreept het potentieel van Thrombogenics. De ontwikkeling van geneesmiddelen vergt echter een lange tijdshorizon. Deze studies zullen dan ook pas eind 2010 afgerond zijn. SG Private Banking heeft op dit ogenblik geen rating op het aandeel.