Zoals gewoonlijk heeft IBA weinig details over het contract vrijgegeven. Gegeven de omvang van het centrum, zou het alleszins gaan om een bedrag van minstens 50 miljoen euro.

Het contract is volledig extern gefinancierd, de eerste betaling aan IBA werd al gedaan. De constructie van een PT centrum in Trento, aangekondigd in de eerste helft van dit jaar, werd door IBA zelf gefinancierd.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het is al het zesde PT contract voor IBA. Ik handhaaf het advies opbouwen voor het aandeel."

Zoals gewoonlijk heeft IBA weinig details over het contract vrijgegeven. Gegeven de omvang van het centrum, zou het alleszins gaan om een bedrag van minstens 50 miljoen euro. Het contract is volledig extern gefinancierd, de eerste betaling aan IBA werd al gedaan. De constructie van een PT centrum in Trento, aangekondigd in de eerste helft van dit jaar, werd door IBA zelf gefinancierd. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het is al het zesde PT contract voor IBA. Ik handhaaf het advies opbouwen voor het aandeel."