Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Deze twee molecules zien er veelbelovend uit, maar het is in dit stadium moeilijk om al zicht te krijgen over het potentieel van beide molecules. We weten namelijk weinig details over de fase II studies."

Rutsaert heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel: "UCB geeft een update over de gang van zaken tijdens het derde kwartaal op 21 oktober en die kan een nieuwe katalysator voor de koers vormen. Mogelijk wordt de guidance voor het boekjaar naar boven aangepast, terwijl er eveneens meer details over de deal met Synosia gegeven kunnen worden. Onder andere het hoge dividendrendement rechtvaardigen het koopadvies."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Deze twee molecules zien er veelbelovend uit, maar het is in dit stadium moeilijk om al zicht te krijgen over het potentieel van beide molecules. We weten namelijk weinig details over de fase II studies." Rutsaert heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel: "UCB geeft een update over de gang van zaken tijdens het derde kwartaal op 21 oktober en die kan een nieuwe katalysator voor de koers vormen. Mogelijk wordt de guidance voor het boekjaar naar boven aangepast, terwijl er eveneens meer details over de deal met Synosia gegeven kunnen worden. Onder andere het hoge dividendrendement rechtvaardigen het koopadvies."